Ga naar de inhoud

Met de bus of taxi naar Airport Weeze

Uw route naar Airport Weeze kunt u plannen op Google Maps. Rijdt u er liever niet zelf naartoe? Dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de Airexpressbus. Deze bus rijdt naar Airport Weeze en biedt de mogelijkheid om in verschillende plaatsen op te stappen, zoals bijvoorbeeld in Amsterdam, Antwerpen, Breda, ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Utrecht of Turnhout. Ook vanaf Vliegveld Eindhoven of Vliegveld Rotterdam kunt u gebruik maken van de Airexpressbus.

Wil u meer weten over de prijzen en de mogelijkheden neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31(0) 40 255 80 90 of via e-mail [email protected]

Reist u met meerdere personen? Dan is een taxi wellicht net zo voordelig. Via www.tinker.travel kunt u deze eenvoudig boeken.

Liever toch met de auto?

U kunt dan kort parkeren via de volgende mogelijkheden

Op loopafstand van de terminal vindt u 7.000 onbewaakte parkeerplaatsen. Deze liggen op de parkeerterreinen P1, P2 en P3. Wanneer u van één van deze parkeerterreinen gebruik wilt maken, of wanneer u naar de terminal wilt rijden om iemand op te halen of af te zetten, dan passeert u een barrièresysteem met een betaalautomaat. Om verder te kunnen rijden richting terminal of parkeerterrein, moet u €2 betalen. U kunt hiervoor maximaal 1 uur parkeren. U kunt het bedrag betalen met een Mastercard, Visa, Maestro of VPay betaalpas, of u kunt het bedrag contant betalen. De automaat accepteert munten van €0,50, €1 en €2 en biljetten van €5, €10 en €20 en u kunt een ontvangstbewijs krijgen door op de knop te drukken. Vervolgens haalt u bij de ingang van het parkeerterrein een parkeerkaart, deze ontvangt u dus niet direct na betaling van €2 bij de betaalautomaat.