Ga naar de inhoud

Disclaimer

De informatie op weeze.nl is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we ons uiterste best doen om de informatie actueel en correct te houden, kunnen we geen garantie bieden voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op deze blog. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze blog vindt, is volledig op eigen risico.

De inhoud Weeze airport site is niet bedoeld als professioneel advies op welk gebied dan ook. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional of expert voor specifiek advies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen of schade die voortvloeien uit het gebruik van de informatie op deze blog.

Deze blog kan links bevatten naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, het privacybeleid, de beveiliging of de betrouwbaarheid van deze externe websites. Het volgen van dergelijke links is op eigen risico.

Alle afbeeldingen, teksten en andere media die op deze blog worden weergegeven, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren, tenzij anders vermeld. Als u van mening bent dat uw intellectuele eigendomsrechten worden geschonden door het gebruik van materiaal op deze blog, neem dan contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk reageren om het probleem op te lossen.

Houd er rekening mee dat de inhoud van deze disclaimer van tijd tot tijd kan worden gewijzigd en het is raadzaam om regelmatig terug te keren naar deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele updates.

Door gebruik te maken van deze blog, stemt u ermee in gebonden te zijn aan deze disclaimer. Als u niet akkoord gaat met enige bepaling van deze disclaimer, verzoeken wij u vriendelijk om deze blog niet te gebruiken.