Ga naar de inhoud

Tax Free Shoppen

Wanneer u de veiligheidscontrole bent gepasseerd bij Weeze airport, heeft u de mogelijkheid om belastingvrij te winkelen.

Elke passagier moet onze belastingvrije winkel bezoeken. De Niederrhein Airport Store (belastingvrije winkel) beslaat meer dan 480 vierkante meter en biedt internationale geuren en dranken. Kortom, alles voor uw reis en cadeau-ideeën voor elke smaak. Ook op het gebied van horeca zijn er diverse mogelijkheden zowel voor als na de douane.

Carlsberg Lounge & Terrace

Carlsberg Lounge & Terrace – de perfecte setting voor zonnige dagen. Warme en koude dranken, gevarieerde keuken met prachtig uitzicht op de landingsbaan.

Eerste verdieping met uitzicht op terras
Openingstijden: 11.00 uur tot 17.45 uur

Aanbod Tax Free shoppen Weeze

U vindt daartoe op de eerste etage in de vertrekhal de “Chacalli Duty Free Shop”. Deze winkel van ongeveer 460 m² biedt een ruim assortiment met meer dan 4.500 artikelen aan, waaronder een breed scala aan internationale cosmetica, alcoholische dranken, textiel en reisartikelen. Daarnaast vindt u op de begane grond, tegenover de informatiebalie, de HeimatHafen, waar u een uitgebreid aanbod van internationale tijdschriften vindt.

Wanneer u tijdens het winkelen op de luchthaven gebruik wilt maken van de belastingvoordelen, dan is het van belang dat u het onderscheid kent tussen Duty-Free en Travel-Value. Producten kunnen namelijk uitsluitend Duty-Free gekocht worden wanneer uw reisbestemming buiten de EU ligt of wanneer u naar de Canarische Eilanden gaat. Reist u binnen de EU? Dan kunt u gebruik maken van Travel-Value aanbiedingen. Dit geldt echter niet voor tabakswaren, omdat deze binnen de EU niet met belastingvoordeel mogen worden verkocht.

Restaurant Weeze

Op de luchthaven is er een panorama-Restaurant aanwezig. Het panorama restaurant bevindt zich op de 1e verdieping van de terminal. Het heeft een prachtig uitzicht en een goed en divers aanbod van eten en drinken.

Openingstijden zijn van 11.30 – 19.00 uur.